Naar welk product ben je op zoek ?


Onderdeel van BSD Sport & Spel

Bedrijfsinfo

BSD bv levert sport- en spelmateriaal aan scholen, kinderdagverblijven, gemeenten, verenigingen en aan particulieren. Omdat onze producten geschikt moeten zijn voor dagelijks en veelvuldig gebruik door kinderen gaan wij uiterst selectief te werk in onze keuze van sport- en spelmateriaal.

Om snel een overzicht te krijgen van ons aanbod in sport en spel stellen wij onze webshop www.sportspel.be voor. Hier vindt u al onze artikelen met een gedetailleerde omschrijving geïllustreerd met foto's en de verkoopprijs inclusief B.T.W. Neem rustig de tijd om door onze categorieën en aanverwante producten te bladeren en plaats uw bestelling. Onlangs hebben wij onze tweede webshop geopend www.houtenspellen.be gespecialiseerd in recreatief, educatief en actief houten spelmateriaal.

Alle aangeboden sport- en spelartikelen via onze webshop vallen onder dezelfde voorwaarden als een fysieke winkel betreffende garantie en service-na-verkoop. Indien u meer technische informatie wenst over een bepaald artikel, kan u ons bereiken op het nummer +32(0)496250026 of via mail info@sportspel.be

Uiteraard bent u ook steeds welkom in onze showroom / magazijn, gelegen Steenweg op Hoogstraten 72 (unit 5) te Merksplas, om ons volledig gamma sport en spel te komen bekijken of om uw bestelling af te halen (openingsuren zie contact).

Wij wensen u veel winkelplezier,

Ruts L.
Verhoeven A.
zaakvoerders BSD bv Sport en Spel